19 Απρ 2012

Προσφορά παραγωγών αγροτικών προϊόντων στα κοινωνικά παντοπωλεία του Κιλκίς.


Με πρωτοβουλία της Π.Ε. Κιλκίς και την καθοριστική συμβολή του Τμήματος Εμπορίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθαριότητας, βρεφικής φροντίδας και προσωπικής υγιεινής από επιχειρήσεις εμπορίας και διανομής τροφίμων και από παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, για τους κατοίκους του της περιοχής, που πλήττει η ολοένα αυξανόμενη οικονομική και κοινωνική κρίση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Περιφέρεια: "Με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες παραγωγής τροφίμων Eurimac A.E., Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου
Α.Ε., Παρπάρας Α.Ε., Φαίδων Α.Ε., οι υπεραγορές Μασούτης, Αρβανιτίδης, Γαλαξίας, Εγνατία και οι παραγωγοί κ.κ. Γεώργιος Μπίκος, Αστέριος Γ. Αμπράζης, Νικόλαος Γ. Αμπράζης, Νικόλαος Κ.Αμπράζης, Μίχαλης Τίκας, Πέτρος Καραδήμος και προσέφεραν περίπου 2.000 κιλά τρόφιμα και είδη καθαριότητας.
Την Μεγάλη Πέμπτη, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι, Παύλος Θωμαΐδης, Ανδρέας Βεργίδης και Χρήστος Ανθρακίδης, παρέδωσαν στους εκπροσώπους των μητροπόλεων Κιλκίς και Γουμένισσας τα πακέτα των προσφορών, τα οποία προορίζονται για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και για τα ενοριακά συσσίτια Κιλκίς και Παιονίας".

Κατά την παράδοση, ο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, κ. Γκουντενούδης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «με την ελπίδα και την προσδοκία ότι η κρίση θα εξομαλυνθεί σύντομα και η ποιότητα της ζωής μας θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς, θέσαμε ως στόχο να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις -τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά- και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μια μικρή ανακούφιση με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα».

Πηγή: www.agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου